coopains workshop

 

Workshops op maat

De Coopains verzorgen sinds 2022 de Broodworkshops voor Fermenthings. Het zit in ons DNA om onze fascinatie voor brood en desem -in al z’n vormen- met jullie te delen. 

In onze basis brood workshop maken we een klassiek boerenbroodje op basis van desem, krijg je alle uitleg om met zuurdesem zelf aan de slag te gaan. Uiteraard krijgt iedereen een broodje en je eigen desemstarter mee naar huis.

Onze workshops richten zich doorgaans op liefhebbers en starters die met desem aan de slag willen gaan, maar ook voor gevorderden nemen we de tijd om met al je vragen aan de slag te gaan. Onze workshops zijn hands on! 

 

Teambuildings

Op zoek naar een leuke activiteit met je vrienden, familie of collega’s? Wil je zoete broodjes bakken, of eindelijk eens met pizza of cinnamon buns aan de slag? 

Contacteer ons dan via  Coopboulange1030@gmail.com!

Workshops/Teambuildings op maat kunnen reeds vanaf 8 personen. Op basis van jullie wensen en beschikbare tijd doen we je dan een voorstel.

Onze workshops spreiden zich al snel over enkele uren, een lunch of diner kunnen we jullie steeds ook in het programma aanbieden.

Voor workshops ontvangen we jullie graag te Be Here.

Enkele ideeën uit ons aanbod:

– Pizza workshops met aansluitend pizzafestijn.

– Workshop cinnamon buns of kaneelbroodjes.

– Workshop patisserie: van bakkerstaarten tot het gevorderde werk

– Stokbroden, pistolets, pain à la greque,… You name it, we bake it.

 

Photo by Spike Photography